Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Tack för ett bra arrangemang!

Hej,
Nu är vi snart hemma efter en fantastisk resa i Sydafrika????
Allt har gått så bra, varit fint och spännande, men också omtumlande på många vis. Sydafrika är verkligen tvära kast. Tack för ett bra arrangemang, med fina samarbeten med African tours, guider, hotell, utflykter och lodger. Vi kommer absolut rekommendera er.
 
Varma hälsningar från 
Marlene och Karl

Vi kan varmt rekommendera att boka med Afrikanoresor!

Hej Helga!
 
Stort tack för ditt mejl. Klart att vi lämnar lite feedback. Vi hade verkligen en helt underbar resa.
 
Vi valde resan till Sydafrika med safari i Krugerparken och Kapstaden. All information och kontakt innan gick jättebra...
 
Vi flög till Johannesburg och fick en heldags guidad tur med Cornelius genom Soweto och Johannesburg och lärde oss väldigt mycket om Sydafrikas historia och Apartheid. Nästa dag åkte vi med Johan genom Panorama Route till Krugerparken och såg underbar natur på vägen. Highlighten av vår resa var definitivt Krugerparken! Med ett hotell med blick in i parken och underbara safari turer i två dagar fick vi exakt vad vi hade önskat. En fantastisk semester med de allra häftigaste djuren på jorden! Därefter flög vi till Kapstaden och igen funkade all transfer utan problem. I Kapstaden gjorde vi utflykter och winetasting. Vi stannade två dagar längre för att få tid med Cape of Good Hope och en dag på stranden. All in all var det en underbar resa och vi kan varmt rekommendera att boka med Afrikanoresor! Vi kan definitivt tänka oss att resa med er igen!
 
3. Det fanns ett litet misförstånd angående vad som var redan betalt när det gäller Panorama Route. Vi betalade för inträden men fick pengarna tillbaka från Royal Discoveries innan vi lämnade Johannesburg.
 
Med vänlig hälsning,
 
Lea och Kim

En fantastisk resa med alt vi ville göra, till ett bra pris!

Hej,

 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?     
Ja, absolut en fantastisk resa med alt vi ville göra, till ett bra pris.  
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?   
Vi har redan gjort det till våran granne.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra? 
Svar vet ej, alt var som vi ville ha det, e.v.t. en extra dag mellan Lukimbi Safari Lodge och Johannesburg den sista dagen var lång såg några mysiga  ställen på vägen.
 
MVH Ingrid och Peter

1 2 3 4 5 6