Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Knysna Log Inn Hotell

Knysna ligger på stränderna till Knysnas vackra flodmynning omgiven av ett naturligt paradis med skogar, Oueteniqua-bergen och en kuperad kust¬linje. Besökare erbjuds en unik semester¬upp¬levelse i den lekplats som naturen skapat av stränder, sjöar, berg och floder. 

» Läs mer om Knysna Log Inn Hotell

För den äventyrslystne finns hela året evenemang som cykling, bergsklättring (abseiling), maraton och vandring. Om man istället föredrar något lugnare är Knysnas rena skönhet och lugn idealiskt för svala skogspromenader, golf, avkopplande och natursköna båtturer och utsökta måltider. För de som är unga i sinnet är Knysna en plats för festivaler, nostalgi och färgstarka människor. Ett besök i naturreservatet i National Lake-området på Western Head är en klar favorit hos både lokala och internationella besökare. 

Knysna är synonymt med ostron. Ingen resa är fullständig utan att ha smakat dessa läckra produkter från havet – tillsammans med lokalt bryggt öl eller den traditionella champagnen. Oavsett du är en backpacker, en familj, om du är på bröllopsresa eller om du är på affärsresa och på jakt efter en tillflyktsort, så erbjuder Knysna ett stort urval av boende och restauranger. 

Att vi har röstats fram som Sydafrikas favoritstad två gånger i rad visar att vår stad är unik. 

Knysna – en plats för människor, skönhet och mystik. 

Det finns inga filmer kopplade hit just nu.

Begär offert
Kontakta mig