Om oss

 Afrikanoresor har ställt erforderliga garantier till Kammarkollegiet i enlighet med resegarantilagen.

 

Afrikanoresor.se

Vår önskan med Afrikanoresor är att genom vår erfarenhet och kunskap arrangera unika personliga resor i Afrika.

Alla våra resor är noggrant utformade utifrån vår erfarenhet på de olika platserna. För att garantera vår höga kvalitet har vi valt att endast samarbeta med professionella leverantörer och utvalda hotell med jämn hög standard. Och vi väljer alltid den bästa flygförbindelsen för att göra resan så smidig och bekväm som möjligt för våra resenärer.

 

Småländska priser                             
I våra småländska priser har vi inkluderat allt som kan inkluderas: flyg & flygskatter, alla transporter, utflykter, guidning, boende och de flesta måltider – ofta helpension. Det betyder att inget tillkommer utöver visum och egna frivilliga utgifter. Till vissa resmål har vi till och med inkluderat visum. Vår önskan är att alltid kunna erbjuda prisvärda individuella resor.

                                                                                                                                                                                         

AFRIKANO

VÅRT LÖFTE
Välorganiserade och genomarbetade reseprogram vad gäller resrutt, boende, transporter, besök, guidning och måltider så att energin kan läggas på själva reseupplevelsen.

 

 

 

Vi tar dig närmare…

 

 

Vi på AFRIKANO

 • Pieter Erasmus
  Pieter Erasmus
  Destination Manager

  Pieter Erasmus är ansvarig för våra resenärer i Sydafrika. Han har arbetat inom turistnäringen i Sydafrika i mer än 20 år och har både studerat i fält och arbetat organisatoriskt på flera olika företag i Sydafrika. Med sin stora kärlek till landet har det blivit hans passion är att se till att alla resenärer får en upplevelse för livet i hans älskade Sydafrika.

 • Helga Bolt
  Helga Bolt
  Kundtjänst

  Född och uppvuxen i Småland, utbildad konstfotograf i Köpenhamn och under flera år bosatt i Egypten. Helga är ansvarig för administrationen i Sverige och Danmark.

 • Ahmed Hafez
  Ahmed Hafez
  Reseproducent

  Född och uppvuxen i Egypten. Efter avslutad universitetsutbildning i Franska gick flytten till Sinai och arbetet som guide i Sinais berg och ökenområden. Efter fem år i Sinai flyttade Ahmed till Sverige och bildade familj. Ahmed har på senare tid rest mycket i Mellanöstern och är guide och ansvarig för våra resor i Mellanöstern.

 • Stranger
  Stranger
  Ranger i Krugerparken

 • Kim
  Kim
  Guide i Krugerparken